Begynderseodagen afholdt med succes!

begynderseodagen

Onsdag d. 17/1 blev Begynderseodagen afholdt på kontoret i Bondtofte & Co. Det er ingen hemmelighed at Bondtofte & Co. for alvor er kommet på banen som en kursusvirksomhed, da dette var fjerde afholdte kursus. Udover Begynderseodagen, afholder vi løbende Linkdagen, hvor det udelukkende er Henrik Bondtofte som underviser. Læs mere på Linkdagen.dk, og hold øje med næste event.

Begynderseodagen går i sin enkelhed ud på at den enkelte kursist bliver godt og grundig rustet til at håndtere de grundlæggende aspekter i SEO. Dagen er skruet sammen således at undervisning tager udgangspunkt i en præsentation som er delt op i disse 14 punkter:

 1. Om
 2. Hvad er seo
 3. Relevans gennem søgeord
 4. Opgave
 5. Autoritet
 6. Indhold
 7. Opgave
 8. Links
 9. Opgave
 10. Duplicate content
 11. Hastighed
 12. Spørgsmål og svar fra Henrik
 13. User Engagement
 14. Det mobile Google

Som den skarpe læser har set, indgår der 3 opgaver undervejs, hvor kursister får mulighed for at arbejde med deres eget site, og få råd og vejledning hertil. I første opgave tager vi udgangspunkt i Keywordplanner som findes i Google AdWords. Her tager vi et kig på søgeordsanalyse, og kursisterne får de nødvendige værktøjer til at benytte dette værktøj. I opgave nummer 2 tager vi et grundigt kig på SEO værktøjet Screaming Frog SEO-spider, som er uundværligt når de interne SEO opgaver skal optimeres. I opgave 3 kigger vi nærmere på SEO værktøjet Ahref.com, som er et enormt værktøj og uden tvivl et enormt godt værktøj.

Af deltager kan blandt nævnt Piedi som sælger italienske designer støvler, Gsmteknik, som sælger alt inden for alarmer, Blommestlyst-kro og Bubetti som er virksomheden bag den velkendte Bubetti støvle.

Udover en masse brugbar viden inden for SEO, får hver enkel kursist et eksemplar af Linkbuildingbogen, samt første måned gratis i Linkklubben.

Hold jer opdateret på begynderseodagen.dk, inden længe vil næste kursus blive annonceret.