Nyhedsbrev signup skal/skal ikke?

nyhedsbrev værdi

Mange sider tilbyder i dag, at man kan skrive sig op til at modtage nyheder på mail. Ved at aflevere sin mail, acceptere man at modtage tilbud og mails fra virksomheden. Ved de fleste nyhedsbrev signups har du mulighed for at deltage i en konkurrence eller få en eller anden gratis ting, i form af en e-bog eller en guide til tips og tricks. Spørgsmålet til om du kan samle e-mail adresser op, er ganske enkelt, Ja det skal du, og her er en guide til hvordan du kommer igang.

Det findes mange måder hvorpå du kan indsamle mails til dit nyhedsbrev. En et mulighederne er gennem programmet Sleeknote som er en lille popup som dukker op på side, når du besøger den. En hjemmeside hvor jeg har hjulpet med opsætningen af Sleeknote er Naturebaby, som sælger økologisk babytøj og babyudstyr online. Løsningen ser sådan ud.

Naturebaby nyhedsbrev

Ved at skrive sig op til nyhedsbrevet deltager man i lodtrækningen om et gavekort på 500 kr. til webshoppen.

Nyhedsbrev, hvordan håndteres det?

Et af de mest anerkendte programmer til at sende nyhedsbrev ud med, er mailchimp. Mailchimp er en onlinetjeneste som holder styr på mailadresserne som er tilføjet til listen og kan opsætte og sende nyhedsbreve ud fra tjenesten. Løsningen er gratis indtil 2500 modtagere, så det handler bare om at komme i gang med mailchimp. I mailchimp har du mulighed for at en masse indstillinger som blandt andet at splitteste på forskellige typer af indhold og forskellige overskrifter. Her har du mulighed for at teste hvad der virker for din målgruppe og hvilke typer af overskrifter der virker bedst og dermed åbnes oftest.

Værdien af en mail kan ikke gøre op med en generel værdi. Det er meget individuelt fra side til side. Men flere undersøgelser viser at bruger som modtager mails fra en virksomhed har over 50% chance for at foretage en handlen også.