Er din webshop tilmeldt e-mærket?

e-mærket

E-mærket er en af de mest værdifulde mærker som man kan tilmelde sig, som hjemmeside ejer. E-mærket er repræsenteret af en bred stiftskreds fra  bl.a. Forbrugerrådet Tænk, Dansk Erhverv og DI. Når din webshop er e-mærket, skriver du under på at du overholder en række krav, som giver forbrugere, en række fordele. Derfor ved de besøgende at hjemmesiden er sikker at handle på og at servicen er i top. Jeg fortæller dig hvordan du tilmelder dig og hvilken effekt det giver til siden.

Prisen på E-mærket afhænger af hvor mange ansatte virksomheden har. En virksomhed mellem 0-4 ansatte betaler 2.310 kr. i opstart og årligt 5.825 kr. Det kan virke af mange penge for en nystartet webshop, men beløbet tjener sig for de flestes vedkommende mange gange ind. Webshops som er tilmeldt e-mærket har mange fordele. En af dem er en gennemgang af de juridiske ting som skal overholdes i en webshop. E-handelsfondens jurister, gennemgår webshoppens vilkår, oplysninger og praksis er i overensstemmelse med gældende dansk lov og god forretningsskik. Ligeledes skaber mærket en øget troværdighed blandt forbrugerne. Det kan godt være, at en konkurrerende webshop har utrolig gode priser i forhold til din shop, men hvis webshoppen ikke overholder dansk lov kan den lave pris hurtigt blive utrolig dyr, hvis varen pludselig ikke virker. E-mærket kan ligeledes verificer webshops eksponering af kundernes tilfredshed med webshoppen generelt og webshoppens evne til, at håndtere selve salget og levere varen til aftalt tid. Kunde- & fragtscoren viser potentielle kunder, hvor tilfredse historiske kunder har været med webshoppen generelt.

Jeg har hjulet flere hjemmesider med at blive e-mærket som fx bocom.dk, bellabellacci.dk, og mange flere. Kontakt mig gerne hvis du overvejer om e-mærket kunne være en løsning for jeres hjemmeside.

Tilmeld e-mærket nemt og enkelt

På business.emaerket.dk kan du nemt og enkelt tilmelde dig løsningen. Du vil efter tilmelding blive ringet op at en konsulent fra e-mærket som guider dig igennem og hjælper hvis der skulle opstå problemer.