Husk de rigtige USP’er!

Husk de rigtige USP'er!

Tidligere indlæg har skrevet om tryghed på hjemmesiden, og hvordan man bedst muligt skabte det. I dette indlæg har vi fokus på USP’er på hjemmesiden og hvordan disse budskaber konvertere til salg. Læs med her.

USP står for Unique Selling Proposition betyder en unik fordel, som du kan tilbyde dine kunder og i sær reklamere med over for dine kunder. USP’er uden tvivl et vigtigt parameter i din markedsføring. En god og nem måde at finde frem til jeres unikke USP’er er ved at færdiggøre sætningen: “Kunder vil købe hos mig, fordi min virksomhed/mit produkt/min ydelse er den/det eneste der…” – groft sagt.

Ikke så unikt som tidligere

Godt nok står USP for Unique Selling Proposition, men i dag er mange USP’er ikke så unikke. Budskaber som “Fri fragt”, “Fri retur” og “og 24 timers kundeservice”. Det er nok med én USP, og men hvis du har nogle statements som “billigere end konkurrenterne” er det klart vigtigt at reklamere ud, og sætte fokus på det. Når du skal forklare dine fordele for kunden, så husk at tænke i mængder, f.eks. hvor meget kunden kan spare i kroner og øre/tid om året. Tænk på at USP’er er små hårdtslående budskaber, som gør din forretning unik i forhold til dine konkurrenter. Disse USP’er skal være synlige på alle undersider, da trafik til din hjemmeside ikke kun vil komme til forsiden, som vi også har været inde på i artiklen omkring landingssider. Når din webshop er godt SEO optimeret, vil trafik fra Google komme ind på alle undersider, og her skal du kommunikere dine budskaber ud i lige så høj grad, som du gør på forsiden. Derfor er det en stor fordel at skrive disse budskaber øverst på siden, hvor de går igen på alle sider. Ligeledes skal dine CTA’er skal være skarpe, og det er her, du vil have dine brugere til at foretager en specifik handling. Sørg også for at dine CTA knapper eller områder skiller sig ud fra resten af hjemmesiden. En webshop som Louis-mc der sælger alt indenfor mc beklædning, har godt styr på USP’er, hvor disse også er synlige på stort set alle landingssider.