Kan drag and drop builder hjemmesider ranke i Google?

drag and drop builder

Der finder efter hånden et hav af forskellige muligheder for at lave sin egen hjemmeside. I tidligere indlæg har jeg beskrevet fordelene ved WordPress og andre kendte CMS. I dette indlæg vil jeg komme nærmere ind på de mange drag and drop website som der finde. Fordelen ved de mange drag and drop muligheder, er at du gratis kan udgive et en hjemmeside og og skabe trafik til den. Men det store spørgsmål er så om disse hjemmesider har mulighed for at ranke? Det har jeg taget et kig på i denne artikel, læs med her.

En drag and drop builder er en hjemmeside platform, hvor det ikke kræver nogen former for webudvikling kompetencer. Weebly.com, wix.com, jimbo.com og jeg kunne blive ved. De 3 nævnte alle drag and drop website builder, hvor Wix vel nok at det mest kendte. Wix.com er en cloudbaseret platform for webudvikling inden for drag and drop. Platformen har flere millioner brugere verden over, og er den mest benyttede cloudbaseret platform for simple drag and drog muligheder. Platformen fokusere på at gøre det så nemt for den enkelte kunde som muligt, at lave en flot, professionel tilstedeværelse på nettet. Problemer disse drag and drop builder, var før i tiden at Google ikke kunne læse indholdet af siden. Det var da systemer var bygget op omkring flash teknologien, hvilket ikke kunne læses af søgemaskinerne. Det ikke tilfælder længere og langt de fleste sider er lavet i html5 som let og enkelt kan indlæses af Google.

Man hvad skal du så vælge af platform?

Jeg er stadig størt fan af WordPress, hvor mulighederne er langt større. Det betyder dog ikke at drag and drop websites ikke fungere. Men i WordPress har du plugins som visual composer og beaver builder fungere på næsten samme måde.