Landingsside til hvert enkelt søgeord – er det nødvendigt?

Landingsside til hvert enkelt søgeord

I dette indlæg vil jeg komme ind på hvad en landingsside er og om det er nødvendigt at oprette landingssider for hvert enkelt søgeord. Ligeledes vil jeg komme ind på hvordan Google opfatter en hjemmeside og hvad der er vigtigt – læs med her.

VI har i tidligere indlæg koncenteret os om en del onpage optimeringer, så som internlinkstruktur, hjemmesidens hastighed, h-tags og meget mere. I dette indlæg tager vi fat om landingssider og finder ud af hvordan vi bedst optimere dem. En landingssider er kort sagt den side som brugeren lander ind på. Mange som ikke har forstand på SEO og hjemmesider generelt vil mene at forside absolute er den vigtigste. Det er langt fra sådan i de fleste tilfælde. En hjemmeside består af en lang række forskellige sider, og her er det vigtigt at tænke på at hver enkel side skal kunne stå alene. I mit tilfælde har jeg en lang række søgeord som jeg ønsker at være synlig på, og har oprette specifikke landingssider til disse. F.eks. søgeordet “Linkbuilding”, som iøvrigt er ekstrem konkurrenceplaget, har jeg lavet landingssiden seomik.dk/omraader/linkbuilding. Her er mit fokussøgeord “Linkbuilding”, og klart det ord der fokuseres mest på. Her bruger jeg ordet i starten af overskriften, som er angivet i h1-tags, og selve teksten starter også med ordet Linkbuilding og handler sjovt nok også om linkbuilding. Det er klar min anbefaling at lave en landingsside til hvert enkelt søgeord, hvis man vil have nogle forhåbninger om at ranke i Google.

Hver tjeneste eller service bør have unik landingsside

Der findes mange håndværker som tilbyder forskellige former for arbejdskraft, og her er det vigtigt at de opretter en landingsside for hvert enkelt søgeord. En side som gør det rigtig godt er koebenhavn-laasesmed.dk, hvor et af fokussøgeordene er “låsesmed københavn“, og her har de ladet forsiden været landingssiden for dette søgeord også. Hvilket også er en smart idé, da forside automatisk betragtes som den stærkeste side på dit website. Derudover har koebenhavn-laasesmed.dk en lang række andre landingssider til deres forskellige søgeord.