Prisfaldsudløser fra Raptor – personaliserings- og anbefalingsværktøjer

Prisfaldsudløser fra Raptor - personaliserings- og anbefalingsværktøjer

Raptor er et personaliserings- og anbefalingsværktøjer. Raptor indsamler og analyserer data for hver enkelt besøgende og forstår dennes adfærd og præferencer på tværs af platforme. Raptor indenholder et hav af muligheder og dette indlæg omhandler: Prisfaldsudløseren.

Kunden har mere end 120 konceptbutikker i Nordeuropa og er et af de hurtigst voksende modemærker inden for international kurvet mode i de nordiske lande. Kundens shopshop er repræsenteret i 11 lande og sprogvariationer.

Kunden har i længere tid benyttet rekommanderings-motoren Raptor. Kunden bruger flere forskellige adfærdsmæssige udløsere, herunder produktinteresse, kategoriinteresse, brandinteresse, forladt kurv og fokus i denne case har været prisfaldsudløseren.

Hvad er en prisfaldsudløser?

Prisfaldsudløseren sporer brugere, der har vist interesse for et produkt og registrerer, når produktet falder i pris.

Prisfaldudløseren kan bruges på mange forskellige måder, fx når en abonnent viser interesse for et produkt, som senere falder i pris. Denne ændring vil udløse en e-mail, der giver brugeren besked om prisnedsættelsen. E-mailen sendes kun, hvis brugeren der abonnerer.

Prisfaldsudløseren kan også udløse e-mails til abonnenter, der har placeret et produkt i deres kurv uden at gennemføre købet. Senere, hvis det samme produkt falder i pris, underretter det abonnenten via e-mail og fortæller dem, at et produkt i deres kurv er faldet i prisen.

Pris er ofte den afgørende faktor, når brugerne beslutter ikke at købe et produkt. Derfor kan en reduktion i prisen ofte fungere som et sidste skub mod konvertering.

Resultaterne

I maj og juni 2020 sendte kunden mere end 28.000 prisfald-trigger-e-mails på tværs af alle deres markeder. I løbet af maj måned sendte kunden i alt mere end 111.000 e-mails med en gennemsnitlig åben rate på mere end 55%. Den maksimale åbne rate var mere end 63% på et marked. I maj var den gennemsnitlige konverteringskurs 6,70%, men på et marked var konverteringsraten på hele 8,30%.

Prisfaldsudløseren er et fremragende værktøj til at underrette abonnenterne om en prisnedsættelse på et produkt, især hvis de tidligere har vist interesse for produktet. Prisfaldsudløseren er blot en af de mange funktioner som er muligt med Raptor. Vi har hjulpet mange kunder i gang med