Reklamer med sikker handel på din webshop

sikker website

Når vi taler om webshops og generel online handel, er det alpha omega at sikkerheden er i top og at kunden ikke er i tvivl om at sikkerheden er i top. I et tidligere indlæg på seomik.dk har jeg skrevet om hvordan man tilmelder sig e-mærket og hvilken værdi det har, læs det her. I dette indlæg vil jeg gå lidt dybere og fortælle om hvordan du bla. ved hjælp af e-mærket, kan fjerne den mindste tvivl ved den besøgende og hvordan sikkerhed omkring et website kan gavne omsætningen, læs med her.

Danskernes e-handel slår år efter år nye rekorder. 2014 til 2015 steg e-handelen med 24 procent hvilket resulterede i en omsætning for alene 2015 på 87 milliarder kroner. Den store omsætning lokker desværre også mange svindlere til og du bør som webshop ejer gøre alt for at dine kunder føler sig sikre ved at færdes på din hjemmeside.

Som jeg har nævnt i tidligere indlæg, findes der et hav af forskellige “troværdigheds mærker”, som man kan tilmelde sit website til. Der findes bla. webshop mærket, minecookies og e-mærket.

Jeg har hjulpet et site som bla. skriver om e-mærket og sikker e-handel, og hvilke fordele der er ved e-mærket. Ligeledes beskriver de hvad man som forbruger bør være opmærksom på, og hvordan du sikre dig bedst. Læs artiklen her.

Som dansker er du allerede godt sikret mod svindel på nettet

Hvis du tager dine forholdsregler og altid køber med visa eller mastercard på nettet, så er du sikret via indsigelsesordningen, som sikrer dig, at du kan få pengene retur fra din bank. Dog skal du være opmærksom på, at det kræver, at du melder betalingskortet stjålet eller misbrugt og at du således vil få spærret dit kreditkort og vente til et nyt er udstedt. Ligeledes er det nogle banker der tager et gebyr på 150 kroner for at udstede nyt kort, men det er små penge, da du kan være snydt for flere tusinde.