Videoannoncering i din markedsføring er et must

Videoannoncering i din markedsføring er et must

I tidligere indlæg har jeg beskrevet hvordan videomarkedsføring virker på youtube, og hvad man skal være opmærksom på. I denne artikel vil jeg komme ind på hvorfor jeg mener at videomarkedsføring er et must i en markedsføringsstrategi – læs med her.

Det ingen hemmelighed at video virker og er et format som har eksisteret i mange år. Når vi taler om video i din markedsføring er det vigtigt at finde ud af hvilke form for videomarkedsføring du vil lave og hvad du vil opnå med dine videoer. Er der tale om en decideret reklamevideo, hvor du reklamere for hvad din virksomhed tilbyder. Eller er der tale om en video som giver brugeren nogle råd og konkrete vejledninger til forskellige ting. Kort sagt er det vigtigt at have en strategi med din video og et klart mål. Det ultimative er at skabe brand awareness, og samtidige give brugerne noget værdi. Der findes flere eksempler som er gået viralt og har fået stor succes for virksomheden, fordi der har været en god strategi bag.

Husk brandnavn i videoen, så brugeren ikke er i tvivl

Det er vigtigt, at dit brandnavn optræder, så brugeren ikke er i tvivl om afsenderen. Flere brands har nemlig begået den fejl at lave videoer, som blev kæmpesucceser, men hvor ingen kendte afsenderen. Især ved produktorienteret videoer, som på en underholdende måde viser dine produkter og hvordan de kan bruges, er det vigtigt at brugeren ikke er i tvivl om at det er jeres virksomhed som står bag. En virksomhed som gør det godt er virksomheden Bekent.dk, som sælger alt indenfor lyd tilbehør. Her er et eksempel på en video om megafoner, hvor der testes løs:

I videoen testes der 4 Megafoner fra Monacor, for at give en ide om hvad brugeren skal bruge for at købe at komme ud med der korrekte budskab.