Nye tiltag i Bondtofte og Co.

Links er den enkeltstående faktor inden for SEO

Rigtig mange har allerede prøvet vores danske link klub, Linkklubben.dk. Kort fortalt går linkklubben ud på at du som bruger tilmelder dig klubben og hver eneste måned modtager 4 link tips, inklusiv en meget udførlig guide. Klubben henvender sig til enhver virksomhed som ønsker mere synlighed i de organiske søgeresultater. Det kræver absolute ingen teknisk baggrund at udføre de 4 linkmuligheder. Links fungere på den måde, at Google crawler alle internettes sider, og så snart der er et link, stopper Google op og ser linket som en anbefaling eller en anmeldelse. Jo flere relevante links til en hjemmeside, jo flere “anbefalinger” og jo højere placeringer i søgemaskinerne. I linkklubben prøver vi at finde de muligheder, som er relevante for flest mulige medlemmer. Det kan ikke undgåes at der vil komme muligheder som ikke vil være 100% relevante for netop din forretning, men vi garantere at der som minimum vil være 2, i de fleste tilfælde 3 linkmuligheder i hver eneste mail, som du kan benytte måned efter måned!

Stor succes med dansk linkklub

Efter mere end halvanden år med mange tilfredse kunder i den danske linkklub, har vi for fem måneder siden lanceret den svenske linkklub, hvor I ligeledes får tilsendt 4 svenske link muligheder, hver måned. Den svenske linkklub er lanceret på både det danske og svenske sprog, så hvis du sidder i en dansk virksomhed, med svenske medarbejdere kan du med fordel bestille linkklubben på svensk. Svenske linkmuligheder på dansk, findes her.

Tysk linkklub netop lanceret

På baggrund af de tidligere erfaringer med linkklubber, henvendt til de forskellige lande, har vi netop lanceret den tyske linkklub, som ikke overraskende giver vores kunder 4 linkmuligheder, henvendt til det tyske marked. Få tyske linkmuligheder på dansk her.

Med disse 3 produkter har I som virksomhed mulighed for at bidrage positivt til jeres placeringer søgemaskiner i norden. Kombinationen med fokuseret linkbuilding og linkklubben, har skabt rigtig gode resultater for mange kunder. Klik dig ind på de forskellige klubber ovenfor, og læs mere om de forskellige.